Preskočiť na hlavný obsah

Stylish scandinavian apartment / Štýlový škandinávsky byt



How was your weekend, friends? Despite the fact that Saturday was raining all day, Sunday was cool. We were with an older son in a movie theater. :)

My mood was better and better when I saw this beautiful 3 – rooms apartment is in market of Real Estate Agency Stadshem.

The living room is stunning room, I love absolutely all there. I like “coffee table”, looks so amazing.:) I like the chair and the suitcases as a decoration…..it is very stylish :)
The bedroom is cool. I am fan of pictures in this room…..look very interesting.
Other room is fantastic, I adore geometric shapes on the pillows, decoration of flags and of course my favourite hanger.

I love the style of this apartment

PLEASE BE ATTENTION

I have to do some changes on my blog. I will change the name of my blog and the URL address  ( www.domovvskandinavskomstyle.sk). I will do it on 1/10/2013. So this blog Scandinavian interior and design will not exist, new name will uncover in the middle of the week.

Tak ako ste strávili svoj víkend? U nás napriek upršanej sobote, bola nedeľa veľmi v pohode, boli sme so starším synom v kine, bolo perfektne, milujem spoločne strávené chvile.:)

Moju náladu ešte viac zdvihol tento štýlový byt, ktorý má na trhu realitná kancelária Stadshem.

Obývacia izba je ohromujúca, mám tu rada absolútne všetko. Páči sa mi “konferenčný stolík“, vyzerá fakt super :), potom nasleduje stolička a ako dekorácia kufríky. Myslím, že svoju úlohu zohrávajú priam fantasticky.
Spálňa je super, svieža a som veľkým fanúšikom obrazov, či už na stene alebo voľne položené pri stene.
Ďalšia izba je fantastická, zbožňujem geometricé tvary na vankúšoch, vlajkovú dekoráciu a samozrejme, že nesmiem zabudnúť na môj oľúbený vešiak.

V takomto byte by som sa cítila vážne skvelo.:)

 UPOZORNENIE

OD 1/10/2013 uskutočňujem pár zmien na svojom blogu, bude sa meniť ako názov blogu, tak aj URL adresa ( www.domovvskandinavskomstyle.sk), tak doterajší názov Scandinavian design and interior prestane existovať, o novom názve Vás budem informovať v strede týždňa.




















 ,

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Lovely advent wreath for our christmas competition

Images by Aneta Suhajdova .....aj dnes pripajam dalsi sutazny vianocny styling....nadherny adventny veniec, ktory vysiel spod sikovnych ruk pani Anety Suhajdovej z Bratislavy, ktorej tvorenie pozname aj pod znackou Handmade by Anette ... https://www.facebook.com/Handmade-by-Anette-781721811853142/?fref=ts ....v kazdom pripade ak sa Vam tato krasa zapacila, tak nevahajte nechat pod clankom koment, kazdy jeden jej pomoze dostat sa blizsie k vitazstvu, pretoze vyhrava ten, kto ich bude mat najviac.....pisat komenty mozete az do 31.12.2015 a vitaz bude znamy 4.1.2016.... * ...I attach today another christmas styling for our christmas competition....this wonderful advent wreath is from Mrs. Aneta Suhajdova from Bratislava, Slovakia and we know her already from Trendesso, I wrote the post already about her....she is very clever and she creates under the brand Handmade by Anette... https://www.facebook.com/Handmade-by-Anette-781721811853142/?fref=ts ...if you like this sty

Another nice christmas styling in our christmas competition

Images by Andrea Stepanovska ....ani dnesny den nebude ziadnou vynimkou a pripajam dalsi velmi  krasny vianocny sutazny styling obyvacej izby...je od pani Andrei Stepanovskej zo Skalice.... ....ak Vas zaujal tento vianocny stylin od pani Andrejky, tak nevahajte a zanechajte pod clankom svoj koment....vyhrava totiz ten styling, ktory bude mat najviac komentov....mozete tak uskutocnit do posledneho dna roku 2015 :) * ....today we have another nice christmas styling for our christmas competition...this styling is from Mrs. Andrea Stepanovska from Skalica, Slovakia..... ....if you like it....don't hesitate and write a comment below the post....

Wonderful ceramic's art by Kamil

Images by Ceramic Art by Kamil ....z keramiky vznikaju neskutocne krasne veci, ktore dokazu priam vyrazit dych.....o tom sa presvedcite aj v tomto poste, v ktorom Vam chcem predstavit uzasnu pracu vychadzajucu z dielne pana Kamila..... ...pan Kamil tvori pod znackou Ceramic Art by Kamil a po zhliadnuti fotiek, ktore sa nachadzaju pod textom, budete urcite suhlasit, ze vyrobky su priam famozne.... ...pan Kamil sa venuje tvorbe keramiky uz 10 rokov, ked si jeho brat zalozil firmu, tak mu v nej pomahal....po case vsak potreboval v tvorbe slobodu, citil, ze ho to taha ku osamostatneniu.... ...v sucasnoti sa venuje tvorbe keramickych postaviciek, uzitkovych predmetov alebo suvenirov.... ...vsetka krasa, ktora vznika pod Kamilovymi rukami, je z palenej hliny...vyrobky su dekorovane efektnymi glazurami.... ...Kamil neskutocne miluje svoju pracu, ktora ho naplna a obohacuje....do hliny vklada vsetko zo seba....dusu a napady....a prave tieto napady ma v hlave nastastie este velmi