Preskočiť na hlavný obsah

Príspevky

Zobrazujú sa príspevky z dátumu júla 8, 2013

You would like to be our sponsor? / Chcete byť naším sponsorom?

You would like to be sponsor of this nice and interesting blog? You think that your business can be interesting to our readers? Don't hesitate and offer your sponsoring services to this blog Scandinavian interior and design. For more information, contact me via mail : scandinavian.interior.albertine@gmail.com Chcete sa stať sponzorom tohto pekného a zaujímavého blogu? Myslíte si, že Vaše obchodné zameranie môže zaujať našich čitateľov? Tak neváhajte a ponúknite svoje sponzorské služby tomuto blogu Scandinavian interior and design. Pre viac infornácií, kontaktujte ma cez mai: scandinavian.interior.albertine@gmail.com

Black scandinavian apartment / Čierny škandinávsky byt

Hi all! I posted very nice black swedish apartment. He is situated in Malmö. I love all rooms especially the bathroom and the living room. My favourite pictures are no.  18, 20. I love this apartment because looks familiar, comfortable and chic. :) The kids room is absolutely stunning, is full of colors. Thanks to this apartment is not boring. :) I wish you all  happy Monday!:) Zdravím! Na dnes uverejňujem krásny, švédsky byt. Nachádza sa v Malmö. Páčia sa mi všetky izby, ale hlavne kupeľňa a obývacia izba. Moje naj favority obrázky sú číslo 18, 20. Milujem tento byt pretože vyzerá rodinne, pohodlne a chic. :) Detská izba je úžasná, plná farieb. Vďaka tomu nie je tento byt nudný. :) Prajem vám všetkým krásny pondelok! :)

Inspirations of scandinavian kitchens / Inšpirácie škandinávskych kuchýň

Hi all! This post is full of inspirations of kitchens and dining tables. I love the kitchens and these scandinavian  kitchens as well. There are so beautiful. I prefer white kitchen but how I look as well as the black one is nice and interesting . What do you think? Zdravím! Tento post je plný inšpirácií kuchýň a jedálenských stolov. Ja osobne mám slabosť pre kuchyne a rovnako pre tieto škandinávske. Sú nádherné. Preferujem bielu kuchyňu, ale ako sa tak pozerám, tak aj čierna je pekná a zaujímavá.. Čo si myslíte vy?