utorok, 7. októbra 2014

Dovtipny loft v Brooklyne / Savvy loft in Brooklyn


Architekti v Sabo povodne dostali zakazku len na premenu kupelne, ale uz ked doslo k buraniu, tak sa pred architektmi objavili nove moznosti, nove priestory, cim sa vlastne cely byt zvacsil. Takze majitelia nevahali a nemali ani preco, kedze pre rodinu s dvoma detmi potrebovali priestoru o cosi viac.
Povodne to bola zlievaren na kovy, takze zaklady boli betonove, co sa dalo aj dobre vyuzit. Uz potom sa zamerali len na interier, pre ktory volili boxy uz len preto, lebo sa tak dal cely priestor rozdelit. Tym vzniklo miesto pre deti aj dospelych a hlavne sa ziskal ulozny priestor....no a mimochodom, vyzera to fantasticky :)

*

Architects in Sabo received order only for change of bathroom. When they started to demolish the room, they saw fantastic new spaces and the apartment could be bigger. The owners of apartment didn't hesitate because they needed more space for them and their two children.
The building was originally the metal foundry, foundations were from concrete, it was great for their change. Then they concentrate on the interior and create nice one with boxes. The interior was divided nicely for the space for children and for adults and the family has nice storage space....by the way...it looks so fantastic :)












Images via Klikk

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Cute scandinavian beauty in attic apartment

....neskutocna krasa....po vzhliadnuti tohto podkrovneho priestoru mi zostali usta otvorene :)...no komu aj nie....skandinavska cistota a...