Preskočiť na hlavný obsah

Nove kvetinove prekvapenie / New flower's surprise



Prave dnes nastal den, kedy zacinam s novou kategoriou na tomto blogu a tou je kategoria Talentovani ludia. Budu tu predstavovani ludia, ktori sa zivia svojou poctivou pracou a prave nou robia radost aj druhym.
Je mi velkou ctou tuto kategoriu zacat s jednym skvelym a usmievavym clovekom s velkym pribehom.
Pani Anna Priesolova byva v Liptovskych Sliacoch, v uzasnej slovenskej obci. Od mala ma vo velkej oblube kvety a tuto lasku ku kvetom a k prirode si pestovala od mala aj vdaka jej mamicke.
Kedze jej laska ku kvetom a vsetko, co sa ich tyka sa p. Anicky drzala prakticky po cely cas, naplno sa jej konicek rozvinul az neskor. No a vdaka jej talentu robi radost nielen sebe, ale najma inym, ked sa vdaka kvietkom stava sucastou vyznamnych a dolezitych dni mnohych ludi. Pod jej rukami sa tvoria krasne kytice ci uz pre jubilea alebo pre svadby a takisto sa venuje vyzdobe miestnosti pre spolocenske udalosti. Je fakt, ze vdaka nej, sa tieto udalosti stavaju pre ludi velmi krasnymi a nezabudnitelnymi, na jej pracu sa mozete pozriet prave tu a kludne sa dohodnut aj na spolupracii
https://www.facebook.com/pages/Kvetinov%C3%A9-aran%C5%BEovanie-a-v%C3%BDzdoba-Anna-Priesolov%C3%A1/120887141356381

Ak Vas tato mila pani svojou pracou zaujala, par nasledujucich riadkov je ako sa vlastne dostala k tejto velmi pritazlivej a uzasnej praci a preco.....

Co Vas priviedlo k laske ku kvetom a k aranzovaniu ?
Tuto lasku som dostala do vienka a rozvijala sa vdaka mojej mamke, ktora sa s nekonecnou laskou a s radostou starala o svoje kvety, no a potom neskor som si uz bez nich nevedela predstavit svet.

Kedy ste sa rozhodli, ze svoj konicek premenit na pracu, ktora Vas teraz tak naplna?
Predtym som sa venovala prace ekonomky, ale nebolo to to prave.....a aranzovaniu sa venujem uz nieco cez 20 rokov.

Aky bol ten pravy impulz vdaka ktoremu ste zmenili svoje povolanie?
Kedze ma laska ku kvetom a zahradke sprevadzala po cely zivot chcela som robit radost aj inym ludom. Spolu s manzelom sme zacali podnikat a neskor predavat aj svoje vlastne aranzmany.
Vedieme vlastnu predajnu a vo svojej ponuke okrem kytic mame aj pripravu na spolocenske udalosti, oslavy.

Cim Vas naplna Vasa praca?
Jednoznacne tym, ze som v neustalom kontakte so svojimi kvetmi a ich prostrednictvom kraslim prijemne udalosti svojim zakaznikom, nic nie je krajsie, ako ich spokojne a stastne tvare.
Milujem svoju pracu, dielnu mam aj doma a teda mojou pracou zije cela moja rodina. Su mojou inspiraciu a je to skvele, lebo ma podporuju.

A aj si najdete troska volneho casu, ako ho rada travite?
Tak tu vobec nie je ziadnych pochyb. mojim zivotom je moja rodina a ak mam volny cas ( ktory sa najde, ked clovek chce :)....tak ho vyplna moja milovana vnucka Anetka.



Dufam, ze som Vas tymto clankom a novou kategoriou na mojom blogu zaujala, tak si nenechajte ujst pokracovanie o tyzden uz s novou osobkou, ktora s pani Anickou ma urcite prepojenie, viac prezradim o tyzden...:) tesim sa!!!!

*

Today is a big day for my blog because I start with this blogspot for new category. It will be about Talented people, about people which do nice and interesting work. 
Today it is about very smart and always smiling woman Mrs Anna Priesolova. She is flower's designer and I love her job because she creates really beautiful bouquets of flowers for a lot of occasions. If you are interested about her clever hands you can follow her facebook's page and you can ask for cooperation....

If you are interested about this nice woman, here is short interview about her stunning work....

What was important point for your decision to choice this lovely work with flowers?
I can say big thank you to my lovely  mother, my love for flowers grow thanks to her and at the moment I don't know to imagine to be without flowers.

Why you decided to change your hobby for your job / work?
Previously I worked in administrative but I wanted to do big pleasure to many people and create big smile on their faces...I do my job already 20 years.

What is important thing on this job and why you do it?
I love my job because I love flowers from my childhood. I do my business with my husband and I have my workroom in my house so I can create my bouquets with influence of my family :) And why I do it?  I would like to create nice bouquets for unforgettable and important days of many people and to see their happy faces :)

And you can describe your free time?
Oh yes...it is so simple....during this time I am with my lovely family and cute grand-daughter Aneta.


If you love my blogspot and new category....I am happy for that and don't forget for next Wednesday...it will be very interesting too :)



















Fotografie so suhlasom p. Anny Priesolovej / Images with kind permission of Anna Priesolova

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Lovely advent wreath for our christmas competition

Images by Aneta Suhajdova .....aj dnes pripajam dalsi sutazny vianocny styling....nadherny adventny veniec, ktory vysiel spod sikovnych ruk pani Anety Suhajdovej z Bratislavy, ktorej tvorenie pozname aj pod znackou Handmade by Anette ... https://www.facebook.com/Handmade-by-Anette-781721811853142/?fref=ts ....v kazdom pripade ak sa Vam tato krasa zapacila, tak nevahajte nechat pod clankom koment, kazdy jeden jej pomoze dostat sa blizsie k vitazstvu, pretoze vyhrava ten, kto ich bude mat najviac.....pisat komenty mozete az do 31.12.2015 a vitaz bude znamy 4.1.2016.... * ...I attach today another christmas styling for our christmas competition....this wonderful advent wreath is from Mrs. Aneta Suhajdova from Bratislava, Slovakia and we know her already from Trendesso, I wrote the post already about her....she is very clever and she creates under the brand Handmade by Anette... https://www.facebook.com/Handmade-by-Anette-781721811853142/?fref=ts ...if you like this sty

Another nice christmas styling in our christmas competition

Images by Andrea Stepanovska ....ani dnesny den nebude ziadnou vynimkou a pripajam dalsi velmi  krasny vianocny sutazny styling obyvacej izby...je od pani Andrei Stepanovskej zo Skalice.... ....ak Vas zaujal tento vianocny stylin od pani Andrejky, tak nevahajte a zanechajte pod clankom svoj koment....vyhrava totiz ten styling, ktory bude mat najviac komentov....mozete tak uskutocnit do posledneho dna roku 2015 :) * ....today we have another nice christmas styling for our christmas competition...this styling is from Mrs. Andrea Stepanovska from Skalica, Slovakia..... ....if you like it....don't hesitate and write a comment below the post....

Wonderful ceramic's art by Kamil

Images by Ceramic Art by Kamil ....z keramiky vznikaju neskutocne krasne veci, ktore dokazu priam vyrazit dych.....o tom sa presvedcite aj v tomto poste, v ktorom Vam chcem predstavit uzasnu pracu vychadzajucu z dielne pana Kamila..... ...pan Kamil tvori pod znackou Ceramic Art by Kamil a po zhliadnuti fotiek, ktore sa nachadzaju pod textom, budete urcite suhlasit, ze vyrobky su priam famozne.... ...pan Kamil sa venuje tvorbe keramiky uz 10 rokov, ked si jeho brat zalozil firmu, tak mu v nej pomahal....po case vsak potreboval v tvorbe slobodu, citil, ze ho to taha ku osamostatneniu.... ...v sucasnoti sa venuje tvorbe keramickych postaviciek, uzitkovych predmetov alebo suvenirov.... ...vsetka krasa, ktora vznika pod Kamilovymi rukami, je z palenej hliny...vyrobky su dekorovane efektnymi glazurami.... ...Kamil neskutocne miluje svoju pracu, ktora ho naplna a obohacuje....do hliny vklada vsetko zo seba....dusu a napady....a prave tieto napady ma v hlave nastastie este velmi